top of page

Vi afleverede vores lille dreng hos Maybritt for første gang for godt tre måneder siden - og vi har en lille morsyg dreng af slagsen vel at mærke. 

 

En indkøring hos Maybritt har været det mest trygge og rare forløb, vi kunne ønske os. Vi fik lov til at være med om dagen, lige så længe vi forældre havde behov for. Der var ro, der var tid, og der var plads til at Marley kunne blive tryg. 

 

Aktiviteterne på dagen blev tilpasset ham, og Maybritt prioriterede, at han havde behov for at lære hende og alle de nye børn at kende. Det er den bedste start, vi kunne ønske os, og det betyder, at han i dag falder Maybritt om halsen, når han bliver afleveret om morgenen og glad leger med de andre uden at skænke det en tanke, at vi vinker farvel om morgenen. 

 

Maybritt tager børnene ind, som var det hendes egne, og det er tydeligt, at vores dreng har knyttet sig til hende, som var hun et familiemedlem, en tilknytning vi slet ikke kom i nærheden af med vores store pige, da hun startede i institution. 

 

Hver dag går jeg derfra og ved, at han får masser af kys og kram og kærlighed, som jo er det vigtigste for små børn, og jeg glæder mig til at opleve, hvordan deres relation vil vokse med årene. Desuden giver Maybritt børnene en sjov og varieret hverdag på deres præmisser. Der er masser af leg med andre børn og oplevelser som cykelture til bondegårde og marker, til cirkus i skovbørnehaven og endda en skovtur med overnatning i telt. 

 

Det er simpelthen så skønt at Maybritt er vild med udeliv, for det får børnene også i store doser i hendes skønne have, der er indrettet så børnene kan være ude hele dagen, endda når det regner. Så der er også masser af frisk luft og fysisk aktivitet til ungerne. Maybritt har vores varmeste anbefalinger. 

 

Michelle Mantley, mor til Marley

Maybritt har givet vores børn tryghed og selvværd

Vi har haft to børn hos Maybritt, den ældste, som nu er ved at nå skolestart, snakker stadig om at hun gerne vil besøge ’Mammit’. Det samme gør den yngste, som begyndte i børnehave for ca. 6 måneder siden. 

Èn af de ting vi og vores børn har sat stor pris på, har været at Maybritt altid har været aktiv med børnene. Hun tager dem på en masse spændende udflugter; Den blå planet, Nisselandsbyen, Zoologiske haver, rytmik i kirken, strand/skov, bondegård, legeaftale og meget mere – som er velovervejet i forhold til børnegruppen. Børnene oplever verden udenfor, og bliver gode til at begå sig i den.

Maybritt stiller krav til børnene, men hjælper dem med at opnå succes til at imødekomme de krav, på en måde som vi har oplevet styrkende for deres selvværd. Derudover giver hun massevis af gode krammere, både til trøst og af omsorg og stor kærlighed til børnene.

Hos Maybritt har vi oplevet at der både var plads til kærlig opdragelse, og en masse fjol og grin. -Og vi føler at Maybritt har været medvirkende til at give vores piger den bedste start på livet, og et skub mod at blive et stærkt og selvstændigt individ.

Stine Rasmussen, mor til Laura og Ellie

Forældrene siger ...

Maybritt er helt klart én vi kan anbefale.

Vores datter blev flyttet til Maybritt, da hun ikke rigtig trivedes det forrige sted. Hun havde et par gange været i gæstepleje hos Maybritt med stor succes, Det var derfor en rigtig dejlig oplevelse at se, hvordan vores datter blomstrede og udviklede sig, da Maybritt tog over.

 

Der gik ikke lang tid før vores datter var hjemmevant og tryg hos Maybritt. Altid en glad pige, når man afleverede og hentede. Vi er helt sikre på, at det må skyldes, at Maybritt er så omfavnende – fantastisk til at give knus! Hun er kreativ og laver mange sjove ting med børnene - også til højtiderne.

Der er ingen tvivl om, at Maybritt er glad for sit arbejde, og gerne vil børnene. Derfor kan vi helt sikkert anbefale hende.

 

Steen & Cathrine, forældre til Clara

Maybritt, du er en verdensklasse dagplejemor.

Du byder én velkommen med åbne arme, er opmærksom på det enkelte barns behov og er en observerende flue på væggen der kan fortælle sjove, skøre og herlige ting om vores barn og hendes egne erfaringer i det daglige. Det er skønt at få billeder tilsendt af sit barn der er på kælk i sneen, hygger i solen eller bare nyder en is. Vi føler en enorm varme, en inderlighed overfor vores barn og kan kun positivt anbefale at andre vælger DIG som deres ekstra støtte i det daglige.

Jeres barn vil være i kærlige omfavnende arme og jer selv ligeså. Maybritt er meget åben overfor dialog og er du i tvivl om noget, kan du altid spørge. Vores datter kommer stadig på besøg og leger hos ”Maymi”, og vi sætter stor pris på hendes åbne hjerte og hele hendes dejlige personlighed.

Din passion er at passe de små krudtugler og give dem en tryg og kærlig hverdag, og vi ønsker dig alt held og lykke fremover.

Maybritt er helt klart et besøg værd!!

 

Line Camilla Jacobsen

Et rigtig hjem med masser af hjerterum….ikke bare en institution!

Hvorfor skulle i vælge Maybritt til at passe jeres barn frem for en kommunal dagplejer eller en institution…..?

Det skal i fordi der er så meget varme i Maybritt hjerte, hendes hjem og hos hendes familie, at jeg ikke kunne forestille mig et mere dejligt og trygt sted at aflevere mit kæreste lille pus. Dagplejebørnene bliver som en del af Maybritt’s familie og det er tydeligt at se, at hun nærer store følelser for de små poder. Det er altid med stor glæde, at Albert bliver afleveret. Han er altid mere end glad for at skulle over i Maybritts arme og jeg føler mig altid mere end velkommen i hendes hjem. Der er ro, tryghed og hjemmelig hygge.

 

Det er også skønt at Maybritt laver en masse dejlige aktiviteter med børnene tilpasset den aktuelle børnegruppe, så de både hygger sig og bliver stimuleret. Som privat dagplejer, kan Maybritt lave nogle flere ting med børnene end en kommunal dagplejer, men hun finder lige så gerne sammen med de andre dagplejemødre, så børnene kommer til at lege med nogle flere børn.

 

Det er tydeligt at Maybritt brænder for de små poder, ellers kunne hun jo heller ikke være privat dagplejemor. Her VÆLGER man at lade sit barn passe, fordi kun det bedste er godt nok til ens kæreste pus.

 

Tusind tak Maybritt for dit altid gode humør og hjerterum.

Susi Edrén, mor til Albert

bottom of page